Újabb Roon frissítés érkezett

Publikálva ápr 30, 2020

Témakörök Hírek

Szerző Nomono

Kulcsszavak roon , tidal , dac

Fedezd fel a továbbfejlesztetett zenei ajánlásokat és az „Auto Sleep” funkciót a Roon 1.7 legújabb verziójában. A novemberi kiadás sikere óta rengeteg nagyszerű visszajelzés érkezett a Roon közösségtől amiből pár már most meghallgatásra talált.

Számos funkciót érkezett ebben a kiadásban (1.7-es verzió, build 537), ideértve az „Új kiadások az Ön számára” és a „Most játszott” képernyők fejlesztéseit, valamint számos további változtatást a felfedezés és hallgassa meg a szeretett zenét.

Azt is hozzáadtuk, hogy személyre szabott ajánlásainkat műfaj szerint szűrjük. Az „Új kiadások az Ön számára” képernyő most felsorolja a felső műfaj presetet az oldal tetején, így sokkal könnyebb lesz kiszűrni az ajánlásokat és hallgatni azt a műfajt, amelyben kedved van.

Javaslataink mindig javulnak, tehát tudassa velünk, ha élvezi a legújabb válogatásait!
Automatikus alvó üzemmód

Bevezettünk egy új „Auto Sleep” funkciót a kiválasztott Roon Ready eszközökhöz, amelyek támogatják a készenléti módot, valamint a Devialet, Linn és Meridian termékeket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy audio-termékeiket automatikusan készenléti üzemmódba állítsák röviddel a zene leállása után. játszik. Miután a termék készenléti üzemmódba került, könnyen felébreszthető, egyszerűen a Roon tartalom lejátszásával.

Az eszközök automatikus kikapcsolása, ha nem használja őket, pénzt takarít meg az elektromos számlán (főleg az energiaigényes erősítőkkel), és enged egy kis dolgot a bolygó megmentése érdekében.
Most játszik

Két új funkciót adtunk a „Most játszott” képernyőhöz. Az első az élő rádió lejátszását érinti: ha az éppen hallgatott állomás előadói és műsorszám címeket szolgáltat, akkor a Roon megkeresi ezeket az információkat, és közvetlenül kapcsolódik az albumhoz, amikor találtunk egyezést, ami lényegesen megkönnyíti a tartalom hozzáadását az a könyvtárába, miközben kedvenc állomásait hallgatja.

A „Most Playing” című albumhoz diavetítést is hozzáadtunk, amely további képek galériáját tartalmazza, így a hallgatási élmény még vonzóbbá válik.

Reméljük, hogy élvezni fogja az új frissítést, és várom, hogy meghallja, amit gondol. Az új kiadással kapcsolatos további információkért keresse fel közösségi oldalunkat.