Audeze LCD5 = több hang, kisebb tömeg!

Publikálva szept 20, 2021

Témakörök Audeze fejhallgató blog bejegyzések

Szerző Nomono

Kulcsszavak audeze , lcd5 , fazor , fluxor

Az elmúlt évtizedben az Audeze LCD szériája meghatározta a sík mágneses fejhallgatók világát. Kezdve az LCD2-vel, amely 2009-ben a síkmágneses technika új korszakát nyitotta meg, majd 2011-ben bemutattuk az LCD3-at, 2015-ben pedig az LCD4-et. Az LCD5-tel minden javult - a hangszórók, fülpárnák a keret formaterve - ezzel a zenei megszólalás és a kényelem újabb csúcsa született meg.

Transzparencia, felbontás és gyorsaság

Az LCD5 új mércét állít fel a hangok pontosságára. A hangszóró egységeket Fluxor mágnesekkel és frissített Fazor kialakítással terveztük, valamint az új, szabadalmaztatás alatt álló Parallel Uniforce ™ hangtekercsekkel, amelyek különböző szélességű párhuzamos nyomvonalakat használnak, hogy alacsonyan tartsák az hogy az impedanciát alacsonyan tartsuk, és növeljük a dinamikát az egyes nyomvonalakon belüli áramsűrűség megváltoztatásával. Az optimalizálás által létrehozott egyenletes erő csökkenti a torzítást, és jobban szabályozza a membrán mozgását, ami jobb hangfelbontást eredményez.

Elegáns, kényelmes kialakítás

A mindössze 420 gramm tömegű LCD5 hosszan tartó hallgatási élményt nyújt. Minden alkatrészt újraterveztek, olyan anyagok felhasználásával, mint a magnézium, az alumínium és az acetát, amelyek könnyűek és nagy merevségűek. Az új, belső lejtésű fülpárnák csökkentik a nemkívánatos rezonanciákat és a belső visszaverődéseket. Amikor a fejére helyezi az LCD5-öt a fejét és a fülét minőségű anyagok érik, melyet kaliforniai műhelyünkben kézzel szerelünk össze.