Chord MOJO 2

Publikálva febr 10, 2022

Témakörök Hírek

Szerző Nomono

Chord Electronics sikerének alapja a saját fejlesztésű technológiák sora. A Mojo 2 olyan FPGA-t technológiát használ, amely finom felbontást, nagyobb teljesítményt és nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé. A Chord egyik specialitása a jelek digitális szűrése Watts Transient Aligned (WTA) szűrőkkel, amelyek különösen fázis- és idősemlegesen működnek, és így kivételesen pontos zenei reprodukciót tesznek lehetővé. A Mojo 2 kompakt méretei ellenére 40 DSP működteti a WTA-szűrőket, hogy a forrásanyag minden részletét árnyaltan és átláthatóan jelenítse meg.
A Mojo 2 belsejében működik a Chord egyedi UHD DSP-je, amelyhez optikai és 3,5 mm-es koaxiális dugón keresztül és USB-C-n keresztül digitális audiojelek érkeznek. A menüfunkció lehetővé teszi a crossfeed, a gombok megvilágításának fényereje és a belső DSP hangvezérlés beállításait. A következő beállítások 1 dB-es lépésekben végezhetők el az ekvalizátoron keresztül:

Mély basszus: 20Hz -9dB/-9dB
Közép basszus: 125Hz +9dB/-9dB
Középmagasság: 3kHz +9dB/-9dB
Magas magasság: 20kHz +9dB/-9dB

Az innovatív hangélményhez tartozik a Crossfeed funkció is, amely három intenzitási szinten szimulálja a hangszórókon keresztül történő hallgatást, így szobai hangdobozos hallgatási élményt nyújt. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy a Chord Mojo 2-t teljesen az Ön személyes preferenciáihoz és igényeihez igazítsa.
A Mojo 2 digitális jelbemeneteket kínál koaxiális S/PDIF, TOSLINK és mikro USB-n keresztül. Ezeken a lehetőségeken kívül a Mojo 2 USB-C bemenettel is rendelkezik a mobileszközök csatlakoztatásához. A beépített akkumulátor akár tíz óra üzemidőt is biztosít. Töltése micro-USB csatlakozóhelyen keresztül történik. A Mojo 2 lemerült akkumulátorral is működtethető.