InnuOS Phoenix USB reclocker

  Kérj ajánlatot!

  A Phoenix USB Reclocker az USB jelet bármilyen forrásból átveszi és teljesen regenerálja egy rendkívül nagy pontosságú jelre, amelyet a DAC-ba továbbít, lehetővé téve a legjobb teljesítményét

  Készülék színe
  Mennyiség

  A Phoenix USB egy készüléken belül 3 különálló egységet tartalmaz: USB-regenerátor, egy lineáris tápegység és egy külső mesteróra, saját lineáris tápegységgel. Az Innuos három fő tervezési megközelítést alkalmazott az Innuos zászlóshajóval szerzett tapasztalataik alapján zene szerver, a Statement:

  • A jelet regeneráló USB chip nem tartalmaz kapcsolószabályozókat. Mind a 3 független feszültség A chipre történő független lineáris tápegységből származnak, amelyet további szabályozás biztosít 3 készlet LT3045 szabályozók.

  • 3ppb OCXO óra használata, amely közvetlenül a 24MHz frekvencián fut, és csak egy deszkán keresztül csatlakozik Néhány hüvelyk távolságra az USB chiptől. Ezért nem veszít pontosság a kábelek és csatlakozók között, mint például egy külső master 10MHz-es órát és egy további 24MHz-es óragenerátort használva.

  • Két független Statement szintű lineáris tápegység, az egyik az OCXO óra és az más, az USB chip / 5 V USB vonal táplálására szolgál