Gyártói oldal - Meze Audio

A Meze Audio egy Romániában székelő audio vállalkozás, amely 2011-ben alakult. Az alapító és vezérigazgató, Antonio Meze, eredetileg építész volt, de mindig is nagy rajongója volt a zenehallgatásnak és az audio eszközöknek. Miután sikeresen tervezett és épített egy saját fejhallgatót, rájött, hogy igazi szenvedélye az audioipar, és úgy döntött, hogy céget alapít.

Az első termékük, a Meze Audio 55 Classic fejhallgató, nagy sikert aratott az audio rajongók körében. Azóta a Meze Audio további fejhallgatókat is piacra dobott, és elnyerte a világ számos részén a zene és a hangzás iránt elkötelezett emberek tiszteletét. Ilyen például a Meze 99 Classics fejhallgató az 88 Classic utódja. Az ukrán Rinarioval közösen kifejlesztett Meze Elite fejhallgató is jelentős sikert aratott a kritikusok és az audio rajongók körében. Emellett a cég különféle árkategóriákban is kínál fejhallgatókat, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő terméket.

A Meze Audio számos díjat nyert termékeivel, köztük a Red Dot Design Award-ot, a CES Innovation Award-ot. Ezek az elismerések tovább erősítik a Meze Audio hírnevét a minőségi hangzás és a stílusos design terén. A Meze Audio célja a zene és a hangzás szerelmeseinek kiszolgálása, a minőségi zenehallgatási élmény biztosítása, amelynek érdekében minden terméküket a lehető legjobb anyagokból és a legfejlettebb technológiákkal készítik. A Meze Audio ma már világszerte elismert és népszerű márka, amely a zene szeretetének és a minőségi hangzásnak a híve.